Nem cserélték ki a betört kijelzős iPhone-ját, így elpusztította az üzletet.

 

A drága okostelefonokra érdemes lehet biztosítást kötni a mobilszolgáltatóknál, bár sajnos az elmúlt években átláthatatlanná vált, hogy pontosan milyen balesetek után jogosult ingyenes javításra vagy cserére az ügyfél. Szerdán az egyesült államokbeli T-Mobile egyik előfizetője betért a szolgáltató Palm Springs-i (Florida) üzletébe azzal, hogy cseréljék ki a betört kijelzős iPhone-ját, ám az üzletvezető nem teljesítette a kérését, ilyen kárra ugyanis nem vonatkozott a biztosítása. Másnap újból megpróbálkozott a cserekészülék igénylésével, ám másodjára is lepattintották.

Mint kiderült: nem volt jó ötlet packázni vele. A családja szerint az elmúlt időszakban megváltozott mentális állapotú nő feszültséglevezetés gyanánt behajtott az üzletbe a Nissan Armada SUV-jával, majd egy üveglehúzó takarítóeszközzel betört néhány bemutatóvitrint, végül pedig nyakon vágta a bolt egyik alkalmazottját. A kiérkező rendőröknek azt vallotta, hogy rossz napja volt, bár ezt addigra valószínűleg maguktól is kitalálták a járőrök.

Harci sebeinek ellátása céljából a rendőrök kórházba szállították a nőt, majd 72 órára őrizetbe vették, hogy felmérhető legyen a mentális állapota. A T-Mobile üzletében 30 ezer dollárt meghaladó anyagi kár keletkezett, a nőt többek közt garázdasággal, betöréssel, és közúti veszélyeztetéssel vádolja az ügyész.
Ezt láttad már?  Ezt tudja sötétben az iPhone 7

(Forrás: PhoneArena)

forrás

Szólj hozzá

Az E-mail címed nem publikus.Kötelező kitölteni *

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő sebességű (5G) mobilinternetet tesztelnek Magyarországon

Az Ericsson éves innovációs napján a Magyar Telekom számára kiemelte az elmúlt néhány év l…