Kezdőlap Mobil Elég kemény vagy egy igazi Marshall telefonhoz?

Elég kemény vagy egy igazi Marshall telefonhoz?

6 perce olvasva
Elég kemény vagy egy igazi Marshall telefonhoz? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
179
Elég kemény vagy egy igazi Marshall telefonhoz?


Egy igazi rocker mégsem nyomhatja fehér iPhone-nal, de hála a metál istenének, itt a Marshall London, ami annyira tökös, hogy azonnal kedvünk támadt megnöveszteni a hajunkat, és közben AC/DC-t bömböltetni max hangerőn.

A leginkább az erősítőiről híressé vált gyártóhoz csak a névben és logóban kapcsolódó Mashall Headphones telefonját a legapróbb részletekig a zenebuzikra szabták: kívülről úgy néz ki, mintha egy miniatűr erősítőt fognál a kezedben, a régi walkmanakehez hasonlóan két fülhallgató-kimenet van rajta, hogy egyszerre többen is tudjatok zenét hallgatni, a hangerőt egy kis tekerővel szabályozhatod, belül pedig egy Wolfson segédproci gondoskodik a tökéletes zenei hangzásról.

marshall telefon
Sajnos a telefonnak nem csak a dizájnja, de a hardvere is kicsit oldschool: a 720p-s kijelzőtől, a négymagos Snapdragon 410 procitól és a 8 megapixeles kamerától ma már senki sem esik hanyatt – ráadásul mindez annyiba kerül, mint egy jobb fajta erősítő. A telefon Európában nagyjából 600 dollárért, vagyis 170 ezer forintért rendelhető, amiért már egy Huawei P8-at vagy egy LG G Flex 2-t is kaphatsz, így bármennyire jól néz ki, a Marshall London tényleg csak a legelvakultabb fanatikusoknak jó befektetés.

Ezt láttad már?  Máris sorban állnak az emberek az új iPhone-okért

Marshall-London-telefon-4

Marshall-London-telefon-4

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő sebességű (5G) mobilinternetet tesztelnek Magyarországon

Az Ericsson éves innovációs napján a Magyar Telekom számára kiemelte az elmúlt néhány év l…