Kezdőlap Hírek Autókba költözik a Samsung Galaxy okostelefonok processzora

Autókba költözik a Samsung Galaxy okostelefonok processzora

8 perce olvasva
Autókba költözik a Samsung Galaxy okostelefonok processzora bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
19
Autókba költözik a Samsung Galaxy okostelefonok processzora


A Samsung Electronics, a fejlett félvezető-technológia világelső vállalata Exynos processzoraival és saját fejlesztésű System-on-Chip (SoC) megoldásával részt vesz az Audi Progressive SemiConductor Programban (PSCP) az Audi autós információs- és szórakoztatórendszerének (IVI) fejlesztéséért.

A 2010-ben debütáló Audi PSCP program célja a megbízhatóságot és nagy teljesítményt biztosító legújabb technológiák alkalmazása. A Samsung a kezdeményezés kulcsfontosságú partnereként az ultramodern Exynos processzorokkal támogatja az Audi következő generációs IVI-rendszerét.

 

Samsung Exynos processzorok
Samsung Exynos processzorok

 

„Az Exynos processzorokkal a Samsung bizonyítja technológiai vezető szerepét a teljesítmény, a megbízhatóság és az innovatív tokozási megoldások terén” – mondta Alfons Pfaller, az Audi Infotainment fejlesztési vezetője. – „A PSCP keretein belül a Samsung és az Audi együttműködik, hogy a legjobb fedélzeti infotainment élményt nyújtsa az Audi márkától elvárt minőségi szinten.”
„Nagyon örülünk, hogy a gyorsan fejlődő gépjármű-technológia támogatói lehetünk” – mondta Charlie Bae, a Samsung Electronics System LSI értékesítési és marketing üzletágának ügyvezető alelnöke. – „A Samsung elkötelezett a megbízható és nagy teljesítményt biztosító megoldások iránt, hogy az Audi vásárlói a vezetés örömének új szintjét tapasztalhassák meg.”

Ezt láttad már?  Meglepő dolgot követel váltságdíjként a legújabb zsarolóvírus

A többféle operációs rendszert és több kijelzőt támogató csúcsmodern Exynos processzorok a járműben egyszerre akár négy különböző kijelzőt is működtethetnek. Az Exynos processzorok nagy számítási és grafikus feldolgozási teljesítményének köszönhetően a fejlett kijelzők új élményt kínálnak.

A Samsung Exynos processzorai 2010 óta adják a nagyteljesítményű intelligens eszközök hajtóerejét, az okostelefonoktól és a laptopoktól kezdve egészen a navigációs rendszerekig. A fejlett technológia alkalmazásával és gépjárművekre való optimalizálásával a Samsung elkötelezte magát amellett, hogy a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtsa a biztonságosabb és kellemesebb vezetési élmény érdekében.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő sebességű (5G) mobilinternetet tesztelnek Magyarországon

Az Ericsson éves innovációs napján a Magyar Telekom számára kiemelte az elmúlt néhány év l…