Kezdőlap Mobil Verizon: nem tudnak majd telefonálni a Note 7-tulajok

Verizon: nem tudnak majd telefonálni a Note 7-tulajok

7 perce olvasva
Verizon: nem tudnak majd telefonálni a Note 7-tulajok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
151
Verizon: nem tudnak majd telefonálni a Note 7-tulajok


A szolgáltató több ezer ügyfele nem vitte még vissza a mobilját.

 

A Samsung nagyon szeretne már pontot tenni a globálisan visszahívott Galaxy Note 7 okostelefon ügyének végére. A nagyon közeli jövőben az ígéretének megfelelően a vállalat még közölni fogja a készülékek kigyulladásának hivatalos okát, ám röviddel ennek megtörténte után valószínűleg feketelistára kerül a téma, nem akarnak többet foglalkoznia a fiaskóval. Éppen ezért is komoly problémát jelent, hogy a Samsung továbbra sem tudta visszaszerezni a legyártott Note 7 okostelefonok egy statisztikailag kis részét. Sem a vásárlóknak, sem pedig a vállalatnak nem hiányzik egy újabb tűzeset.

A PhoneArena beszámolója alapján az egyesült államokbeli Verizon Wireless közölte, hogy még több ezer Samsung Galaxy Note 7 mobil van az előfizetőinél. Nehezen hihető, hogy az elmúlt hónapok óriási médiafelhajtása, a vásárlók levélben való tájékoztatása, továbbá az elmúlt hónapokban az akkutöltést limitáló, végül pedig teljesen megakadályozó szoftverfrissítések kiadása után még mindig vannak olyanok, akik egyszerűen nem hallottak volna a visszahívásról. A kérdéses ügyfelek jelentős részét valószínűleg egyszerűen nem zavarja, hogy tűzveszélyes a mobiljuk.
Ezt láttad már?  Már kapható a Galaxy S8 spéci, 6 GB-os kiadása

Note 7

A következő napokban két lépést is tesz a Verizon, hogy a készülékük visszaadására kényszerítse az ügyfeleket. Egyrészt az érintetteknek kiszámlázza majd a visszahívás miatt korábban már kifizetett pénzvisszatérítésüket, másrészt pedig a 911 segélyhívószámot leszámítva az összes kimenő hívásukat át fogja irányítani az ügyfélszolgálat telefonszámára.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő sebességű (5G) mobilinternetet tesztelnek Magyarországon

Az Ericsson éves innovációs napján a Magyar Telekom számára kiemelte az elmúlt néhány év l…