Kezdőlap Mobil Nagy bukás lehet a ZTE szemkövető telefonja

Nagy bukás lehet a ZTE szemkövető telefonja

7 perce olvasva
Nagy bukás lehet a ZTE szemkövető telefonja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
23
Nagy bukás lehet a ZTE szemkövető telefonja


Elsőre rendkívül jó húzásnak tűnt a ZTE-től megkérdezni a felhasználókat, hogy milyen okostelefonra vágynak. Az ötletekből végül egy szemkövető kamerával felszerelt, öntapadós hátlapjának köszönhetően akár a falra is rögzíthető készülék képe bontakozott ki, ami úgy tűnik, ironikus módon mégsem annyira lelkesítette fel a potenciális vásárlókat.

A ZTE január 5-én indította el a Project CSX Hawkeye okostelefon kampányát, ám ezidáig csupán 33 855 dollárt gyűjtöttek össze a célként kitűzött 500 000 helyett. A kínai vállalat a tapasztalatokat mérlegelve arra jutott, hogy az embereknek nem jött be a megfizethető, középkategóriás koncepció, ezért stratégiát váltottak. Mivel a megszabott 199 dolláros áron már nem tudnak változtatni, néhány, a keretbe még beleférő erősebb hardver ígéretével próbálják fokozni az érdeklődést.
zte

Blogjukon részletesen kifejtik, hogy a Project CSX Hawkeye továbbra is a közösség igényei szerint készül, ezért szavazáson dönthetik el, melyik a legvonzóbb fejlesztés számukra. A lehetséges opciók egy Snapdragon 835 chip a 625 helyett, 3000-ről 3500 mAh-ra növelt akkumulátor, illetve gyári Android rendszer a szemkövető szoftverrel felturbózva – vajon elég lesz mindez, hogy valóban megszülethessen a rajongók által megálmodott okostelefon?

Ezt láttad már?  Verizon: nem tudnak majd telefonálni a Note 7-tulajok

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő sebességű (5G) mobilinternetet tesztelnek Magyarországon

Az Ericsson éves innovációs napján a Magyar Telekom számára kiemelte az elmúlt néhány év l…