Kezdőlap Hírek Problémás az MSI SSD-hűtése?

Problémás az MSI SSD-hűtése?

6 perce olvasva
0
0
71
Problémás az MSI SSD-hűtése?


Egy teszt szerint inkább hőcsapda az MSI találmánya, azonban a gyártó és más csapatok tesztje pozitív eredményeket mutatnak.

 

Az MSI a 200-as szériás lapkakészletre épülő alaplapjainál mutatta be az exkluzív M.2 Shield nevű újdonságát, amely a prémium modelleknél nyújt némi pluszt.

Tulajdonképpen egy alumínium hűtőbordáról van szó egy hőpaddal, ami a gyártó ígéretei szerint csökkenti az M.2 SSD-k hőmérsékletét, és így a teljesítmény melegedés miatti visszafogásától sem kell annyira tartani.

A Gamers Nexus tesztjei szerint azonban az M.2 Shield nem látja el a feladatát, sőt, egyenesen hőcsapdaként viselkedik, az alapproblémát tovább rontva.
MSI SSD hűtés

A Gamers Nexus egy Kingston HyperX Predator PCIe M.2-es meghajtóval és egy MSI Z270 Gaming Pro Carbon alaplappal végezte a tesztet.

Az MSI kitart amellett, hogy az M.2 Shield hatékony kiegészítő, és mindenkivel megosztja a tesztelési módszereit és adatait. Érdekesség, hogy a Bit-Tech és a KitGuru szintén pozitív eredményekkel zárták a saját tesztjeiket. Egyes vélemények szerint a gond azoknál a meghajtóknál van, amelyek mindkét oldalán vannak chipek.

forrás

Ezt láttad már?  Hivatalos: Nyártól teljesen eltűnnek a roaming-díjak az EU-ban
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek

Szólj hozzá

Az E-mail címed nem publikus.Kötelező kitölteni *

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő sebességű (5G) mobilinternetet tesztelnek Magyarországon

Az Ericsson éves innovációs napján a Magyar Telekom számára kiemelte az elmúlt néhány év l…