Kezdőlap Hírek Baj van az iPhone 8-cal – későbbre csúszhat a megjelenése

Baj van az iPhone 8-cal – későbbre csúszhat a megjelenése

5 perce olvasva
0
0
235


Bár az Apple-rajongók minden bizonnyal már nagyon várják az idei almás mobil megjelenését, ezt valószínűleg tovább kell tenniük, mint eredetileg gondolták volna. Az iPhone 8 gyártása körül ugyanis a hírek szerint komoly problémák merültek fel, ami miatt szinte biztos, hogy az az elmúlt években megszokottnál csak jóval később jelenhet majd meg.

Legalábbis ezt állítja iparági forrásokra hivatkozva a DigiTimes magazin, aminek információi szerint a problémákat az új OLED kijelzőtechnológia adoptálása, valamint egy szintén új 3D-s érzékelő jelenti az Apple számára. A vállalat korábban minden készülékét LCD kijelzővel szállította, azonban idén először OLED kijelzővel szerelt modellek is megjelennek majd a modellek között – amik képernyőjének széle ráadásul lekerekítettek is lesznek.
Baj van az iPhone 8-cal - későbbre csúszhat a megjelenése

A problémák annyira súlyosak, hogy a becslések szerint legalább egy, de talán két hónappal is késleltethetik az iPhone 8 piacra dobását. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az Apple az elmúlt évek során megszokott szeptember elejei helyett végül csak októberben vagy novemberben kezdheti el majd árulni az új mobilokat.

Ezt láttad már?  A Gmail SMS-sel Afrikában is lehet mobil e-mailezni

Forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek

Szólj hozzá

Az E-mail címed nem publikus.Kötelező kitölteni *

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő sebességű (5G) mobilinternetet tesztelnek Magyarországon

Az Ericsson éves innovációs napján a Magyar Telekom számára kiemelte az elmúlt néhány év l…