Kezdőlap Mobil Máris sorban állnak az emberek az új iPhone-okért

Máris sorban állnak az emberek az új iPhone-okért

7 perce olvasva
Máris sorban állnak az emberek az új iPhone-okért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
213


Bár az Apple hivatalosan még be sem jelentette iPhone-sorozatának legújabb tagjait, vannak akik már most halálbiztosak abban, hogy bizony azonnal akarni fognak egyet – vagy többet – az új készülékekből is. Az almás vállalat legnagyobb boltjai előtt ugyanis máris elkezdtek sorakozni, illetve letáborozni azok az emberek, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy az elsők között vehetnek át majd egyet az iPhone 8, az iPhone 8 Plus vagy az iPhone X egy-egy példányából.

Ehhez ugyanakkor komoly kitartásra lesz szükségük, mivel az Apple hivatalosan csak ma fogja a szóban forgó készülékeket leleplezni – és ezek után még várhatóan legalább egy hétig tart majd, mire azok forgalmazása a cég márkaboltjaiban is megkezdődik majd. Ez azt jelenti, hogy a képeken szereplő elszánt emberek várhatóan közel 10 napot lesznek kénytelen az Apple-boltok előtt szobrozni, mire kezükbe vehetik majd az új almás mobilokat.

 

Vannak, akik már most kitelepültek az Apple-boltok elé, hogy elsőként jussanak az új iPhone-okhoz (fotó: Luke Hopewell)
Vannak, akik már most kitelepültek az Apple-boltok elé, hogy elsőként jussanak az új iPhone-okhoz (fotó: Luke Hopewell)

 

A másik oldalon a várakozás nagyon kifizetődő lehet majd, ha az új iPhone-okkal kapcsolatos hírek igaznak bizonyulnak. Ezek szerint ugyanis pl. az iPhone X-ből várhatóan indulásakor alig lesz elérhető majd készlet, így a csúcstelefonhoz tényleg csak az elsők tudnak majd hozzájutni. Meg persze azok, akik az egyébként is borsos, akár 1200 dolláros alapár feletti jelentős prémiumot is hajlandók lesznek kifizetni, amiket minden bizonnyal ezúttal is elkérnek majd az online piactereken az új iPhone-ok első példányaiért cserébe.

Ezt láttad már?  Lehet, hogy az iPhone 6 akkuját is ingyen cserélik

Nagy meglepetés csak akkor lesz, ha az Apple esetleg – a korábban felmerült pletykáknak megfelelően – elhalasztja a már nagyon várt csúcskészülék kiadását, és első körben csak az iPhone 8 és 8s forgalmazását kezdi majd meg, amik iránt vélhetően jóval szerényebb érdeklődés mutatkozik majd.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő sebességű (5G) mobilinternetet tesztelnek Magyarországon

Az Ericsson éves innovációs napján a Magyar Telekom számára kiemelte az elmúlt néhány év l…