Kezdőlap Hírek Hajlamos szétnyílni az új iPhone

Hajlamos szétnyílni az új iPhone

7 perce olvasva
Hajlamos szétnyílni az új iPhone bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
381
iphone8


Az Apple vizsgálja a panaszokat, amelyek arról szólnak, hogy az új iPhone 8 Plus egyszerűen szétnyílik az oldalán, mintha a képernyőt valami kinyomná a helyéről, írja az Independent. A lap szerint a közösségi médiában jelentek meg képek ilyen esetekről. Az egyiknek a tulajdonosa azt mondta, hogy töltés közben sikerült a mutatvány.  Azt állította, hogy öt napja volt meg neki a készülék, és a hivatalos töltővel töltötte.

Egy másik vásárló Japánból jelentette, hogy az iPhone 8 plus eleve úgy érkezett a dobozban, hogy szét volt nyílva. Az Apple annyit közölt, hogy két beszámoló miatt vizsgálódnak, de ennél többet nem árult el a lap kérdésére. Az Independent úgy tudja, a problémát az akkumulátor megduzzadása okozhatja, és nem jelent biztonsági kockázatot.

 


Azt sem tudni egyelőre, hogy elszigetelt esetekről van-e szó, vagy konstrukciós, illetve gyártási hiba állhat-e a háttérben.

Az Apple két hete, még a hivatalos szeptember 22-i bemutatás előtt kezdte kiszállítani az első iPhone 8-asokat a vásárlóknak. A készüléket csatlakozó nélküli töltővel és továbbfejlesztett kamerákkal dobták piacra.

Ezt láttad már?  Autókba költözik a Samsung Galaxy okostelefonok processzora
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő sebességű (5G) mobilinternetet tesztelnek Magyarországon

Az Ericsson éves innovációs napján a Magyar Telekom számára kiemelte az elmúlt néhány év l…