Kezdőlap GAMER Ez a kávézóasztal minden gémer kedvenc bútora

Ez a kávézóasztal minden gémer kedvenc bútora

7 perce olvasva
0
0
131


És nem csak azért, mert a gémerek pont ugyanannyira szerethetik a szép dolgokat, mint azok, akiknek a Halóról csak a telefonok jutnak az eszükbe, hanem mert a Surface Tension Nucleus-szal egészen új értelmet nyer az asztali számítógép fogalma.

 

A csinos kávézóasztalban ugyanis egy teljes értékű Windows 10-es PC lapul kétmagos, 3,2 GHz-es Intel procival, 8 GB RAM-mal és 1 TB-os merevlemezzel. Hogy kötöd rá a monitort? Sehogy, az ugyanis maga az asztallap, ami alá egy 32 colos LCD kijelző van beépítve.

 

surface-tension-nucleus-arcade-kavezoasztal-1-1 surface-tension-nucleus-arcade-kavezoasztal-2 surface-tension-nucleus-arcade-kavezoasztal-3 surface-tension-nucleus-arcade-kavezoasztal-4 surface-tension-nucleus-arcade-kavezoasztal-5 surface-tension-nucleus-arcade-kavezoasztal-6 surface-tension-nucleus-arcade-kavezoasztal-7 surface-tension-nucleus-arcade-kavezoasztal-9 surface-tension-nucleus-arcade-kavezoasztal-10

Tízórás World of Warcraft-maratonokhoz nem a legideálisabb, de a készítők elképzelése szerint nem is erre fogod használni, hanem hogy az asztalba épített kontrollerekkel, joystickekkel olyan arcade klasszikusokban gyepáljátok az ellenfeleket vagy egymást a haverokkal, mint a Taito Legends, a Midway Arcade és a régi ataris játékok. Persze mivel windowsos PC-ről van szó, ráküldheted akár a Call of Dutyt is (az asztal kérhető erősebb konfigurációval is), sőt, a beépített wifivel és Bluetooth-szal teljesen hagyományos asztali PC-ként is használhatod, a szó szoros értelmében.

 

Ezt láttad már?  Már kipróbálható a Commodore 64-re készülő Civilization játék

Az árát inkább le sem írjuk, mert nem akarjuk elrontani a kedvedet, de maradjunk annyiban, hogy vagy ez, vagy három új iPhone.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  GAMER

Szólj hozzá

Az E-mail címed nem publikus.Kötelező kitölteni *

Érdekesek lehetnek:

7,45 GHz-nél tart a Core i7-8700K

Rég volt, hogy Intel Core processzorral hasonló mutatványt sikerült valakinek elérnie. &nb…