[EA] A Criterion Games, az Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) stúdiója örömmel jelenti, hogy immár elérhető a Need for Speed™ Hot Pursuit demója! A demó korai hozzáférést biztosít a téli szezon legsikeresebbnek ígérkező akció-autóverseny játékához. A közönség korlátozott ideig megtapasztalhatja a barátokkal való versengés élményét is a Need for Speed forradalmi Autolog közösségi hálózatában. Ez az új, játékba integrált technológia személyre szabott ajánlásokat küld a játékosoknak barátaik teljesítménye alapján. Az Autolog zseniálisan egyszerű szolgáltatás, mely mindenkit arra ösztönöz, hogy saját baráti társaságán belül a legjobb időeredményt érje el. Játssz egyedül a játék mesterséges intelligenciája ellen vagy hívd meg egy barátodat, és nyiss meg egy második pályát a demóban! A barátokként vagy ellenfelekként való versengés olyan végtelen ciklust indít be, melynek végkimenetele eldönteni, ki a legmenőbb a társaságban.

 

A Need for Speed Hot Pursuit 2010. november 16-án jelenik meg, s műfajában bemutatkozó egyedi újításaiért máris számos elismerést kapott a kritikusoktól világszerte. “A Need for Speed Hot Pursuit forradalmat jelent az online autóversenyzés világában” – írta a GamesRadar a játék nyári előzetesében. Az Eurogamer szerint: “A barátok adatai és képei mindig szem előtt vannak, egyre újabb kihívásokat és játéklehetőségeket kínálva a felhasználó számára.”

Ingyen letölthető a Need for Speed Hot Pursuit demója
“A Need for Speed Hot Pursuit alapjaiban változtatja meg mindazt, amit a közösségi alapú versengésről gondolunk, és újra izgalmassá teszi az autóversenyjátékot” – jelentette ki Matt Webster, a Criterion Games producere. “A játékélmény középpontjában koncepciónk szerint a játékos és baráti társasága áll; az egyes személyek eredményeinek összevetése automatikusan történik. Ez a demó betekintést nyújt a Need for Speed Autolog működésébe és abba, milyen módon szeretnénk kombinálni és felpörgetni az üldözés, a verseny és a hálózati játék izgalmát. Nincs szebb dolog annál, amikor az ember maga mögé utasítja a barátait.”

 

A Need for Speed Hot Pursuit demójában a játékosok zsaruként üldözhetik ellenfeleiket a Dark Horse Hot Pursuit esemény során Seacrest megye tengerparti műútján és hegyei között. A demó központi eleme az Autolog szociális hálózat, mely a zsaruk és a versenyzők eredményeit egyaránt számon tartja, és e statisztikák alapján személyre szóló kihívásokat generál a baráti társaságok tagjai számára. Miután a játékos hozzáad valakit Need for Speed barátlistájához, újabb esemény válik elérhetővé, a Roadster’s Reborn, melyben a felhasználók a legjobb időeredmény megszerzéséért versengenek.

A demó letöltéséért és kipróbálásáért 500 jutalompont is jár, melyet a játékosok a végleges változatban rendfenntartó vagy versenyzői karrierjük építése során használhatnak fel. A jutalompontok új eseményeket és egzotikus autókat tesznek elérhetővé a játék végleges változatának karrier módjában.

 

A Need for Speed Hot Pursuit demója október 26-tól tölthető le az Xbox LIVE™ piactéren és a PlayStation®Network szolgáltatáson keresztül Észak-Amerikában, október 27-től pedig a PlayStation Network hálózatából Európában. A teljes játék forgalmazása november 18-án kezdődik Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszer, PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszer és PC platformokra.

need-for-speed-hot-pursuit-demo--dyn--fullwidth

A Limited Edition minden platformra előrendelhető, és exkluzív tartalmakhoz való hozzáférést kínál díjmentesen a kijelölt viszonteladóknál (a készletek erejéig.) A Need for Speed Hot Pursuit Wii™ platformon is elérhető lesz; ezt a változatot az Exient fejleszti.

forrás

Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

GTA San Andreas cheat – Csalások, kódok, cheatek

Grand Theft Auto: San Andreas cheat, kódok, csalások   Ebben a cikkben összegyűjtöttü…