Kezdőlap GAMER Ingyen letölthető lett a Mass Effect 2 játék

Ingyen letölthető lett a Mass Effect 2 játék

6 perce olvasva
Ingyen letölthető lett a Mass Effect 2 játék bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
10
Ingyen letölthető lett a Mass Effect 2 játék


Bár a hétvégére a meteorológusok igen kemény fagyokat és járhatatlan utakat ígérnek, szerencsére azoknak sem kell majd unatkozniuk, akik a szabadnapokon is a négy fal közé szorulnak. Az EA ugyanis On-the-House programja keretében egy újabb egykori sikerjátékot tett ingyenesen letölthetővé bárki számára: a Mass Effect második részét.

Aki nem ismerné a Mass Effect játékokat, azoknak elmondjuk, hogy azokban a felhasználónak egy Shepard nevű parancsnok bőrébe bújva kell megmentenie a galaxist egy, az abban feltalálható minden életet veszélyeztető fenyegetéstől: a Reaperektől.
A játék alapvetően a harmadik személyű lövöldözős műfajba sorolható, amit viszont kalandjátékokból ismerős sajátosságok tesznek gazdaggá és változatossá. A játék küldetései összetettek, amik során gyakran logikai feladványokat kell megoldani, a meghozott döntések pedig a sztori kimenetelét is befolyásolják.

A Mass Effect 2 letöltéséhez – akárcsak korábban – mindössze az Origin kliens letöltésére és egy fiók létrehozására van szükség. A játék igényei ráadásul nem nagyok: akár Windows XP-vel, 1.8 GHz-es Core 2 Duo processzorral, valamint 1 GB RAM-mal és 256 MB-os videókártyával is megelégszik.

forrás

Ezt láttad már?  Meglepő dolgot követel váltságdíjként a legújabb zsarolóvírus
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  GAMER
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Ez a kávézóasztal minden gémer kedvenc bútora

És nem csak azért, mert a gémerek pont ugyanannyira szerethetik a szép dolgokat, mint azok…