Kezdőlap Szoftver A fényerőre figyelmeztet a macOS új bétája

A fényerőre figyelmeztet a macOS új bétája

2 perce olvasva
A fényerőre figyelmeztet a macOS új bétája bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
20


Az üzemidő megnyújtásában próbál segíteni az Apple azzal, hogy jelez a rendszer, ha túl magas a laptop kijelzőjének a fényereje.

Magától értetődő, hogy a laptopok világosabbra állított kijelzője nagyban hozzájárul az üzemidő megrövidüléséhez. Néha persze elfelejtjük levenni a fényerőt. Az Apple macOS rendszerének új bétája erre emlékeztet.
Hirdetés

A MacRumors felfedezte, hogy a komolyabb fogyasztók listájában immáron a kijelző is megjelenik, ha annak a fényereje túl nagy. Mi számít túl magas értéknek? A 75 százalék fölötti fényerő.

Aki rányom a figyelmeztetésre, annak a rendszer lecsökkenti a fényerőt. Ha az 75 százalék alatti értékre van állítva, akkor nem jelenik meg a nagyobb fogyasztók listájában.

A fényerőre figyelmeztet a macOS új bétája

Az új MacBook Pro gépeknél remélhetőleg eleve nem okoz majd feltűnést a módosítás, elvégre a panel 67 százalékkal erősebb fényerőben az elődnél.

Azt nem tudni, hogy a 75 százalékos határ fölött emelkedik-e jelentősen a fogyasztás, de az Apple az új laptopjaihoz ígért 10 órás üzemidőt 75 százalékos fényerővel mérte.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Szoftver
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Sajtóképen a Desire P és Q

A csúcsmezőnybe szánt HTC One leleplezését követően hamarosan az alsóbb régiókban is bővít…