A „HÜLYE" JÁTÉKOKNAK KÖSZÖNHETŐEN MÁR MULTIMILLIOMOS A YOUTUBER


Sokan már pénzt is keresnek a YouTube videókkal. De, hogy ennyit…

Egy biztos nekünk is leesett az állunk attól a hírtől, hogy a videojátékokat játszó, majd a játékát külön egy kis ablakban kommentáló PewDiePie mit hozott össze 2014-ben. Nos kapaszkodjunk meg: több mint kétmilliárd forintot.

Természetesen a svéd srác igazi profi a műfajban: YouTube csatornáját jelenleg közel 38 millióan követik, az ebből származó reklámbevételekből jött neki össze a 7,4 millió dollár (a fejlődés is igen látványos: 2013-ban még „csak” 4 millió dollár volt a közben üzleti vállalkozássá nőtt cége bevétele).
PewDiePie stílusa persze megosztja a nézőket, de a videók mellett aktívan jótékonykodik is: a követői segítségével már több mint egymillió dollárt költöttek beteg, nehézhelyzetű gyerekekre, állatvédelemre.

Legújabb projektje, hogy az évek során elhangzott inspiráló mondatait megjelenteti egy könyvben. Például: „Ne legyél önmagad! Legyél egy pizza. A pizzát mindenki szereti!” Egészen október végéig kell majd várnunk a „This Book Loves You” című remekműre.

Ettől függetlenül, ha épp egy új álláson gondolkozunk: lehet, hogy érdemes kamerával néhány menő videojátékot kommentálni.

PewDiePie egyik kedvence a Bossa Studios Surgeon Simulátora. A londoni székhelyű cég egyik alapítója Jele Imre.

forrás

Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Olcsó lesz a Gigabyte B450M Gaming alaplap

A B450-es lapkakészlettel rendelkező új Gigabyte alaplap AM4-es foglalatú processzorokat k…