Kezdőlap Hírek MÁR KAMERÁBÓL IS FORDÍT MAGYARRA A GOOGLE FORDÍTÓ

MÁR KAMERÁBÓL IS FORDÍT MAGYARRA A GOOGLE FORDÍTÓ

2 perce olvasva
MÁR KAMERÁBÓL IS FORDÍT MAGYARRA A GOOGLE FORDÍTÓ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
46
MÁR KAMERÁBÓL IS FORDÍT MAGYARRA A GOOGLE FORDÍTÓ


A Google egyik legjobb szolgáltatása, a külföldi tájékozódást nagymértékben megkönnyítő Fordító egy ideje működik magyar nyelven is.

MÁR KAMERÁBÓL IS FORDÍT MAGYARRA A GOOGLE FORDÍTÓAzonban a kamerás verzióját egészen mostanáig nem lehetett használni anyanyelvünkön – pedig ennél hasznosabb funkció az ázsiai országokban nincsen, hiszen hiába tud a Google kínairól magyarra fordítani, ha a táblán lévő jelek beírása a magyar ember számára felér egy lehetetlen küldetéssel. Nos, a Google szerencsére most már orvosolta a hiányosságot, hiszen augusztustól a kamerás fordító 20, a hangos változat pedig 32 új nyelvet ismer, és mindkét listában megtalálható a magyar is.
Vagyis most már elég, ha csak ráirányítjuk a kamerát a lefordítandó táblára, étlapra, utcanévre stb., a Google szerverei pedig pillanatok alatt megmondják a magyar megfelelőt, ráadásul olyan tálalással, amely a megszólalásig hasonlít az eredeti környezetre. Vagyis, ha kék alapon fehér betűs táblát fordítunk, akkor az eredmény is kék alapon fehér betűvel fog megjelenni. A Google Fordító kamerás verziójának nagy előnye ráadásul, hogy offline is működik (feltéve, hogy a kérdéses nyelvet korábban már letöltöttük a telefonunkra).

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Olcsó lesz a Gigabyte B450M Gaming alaplap

A B450-es lapkakészlettel rendelkező új Gigabyte alaplap AM4-es foglalatú processzorokat k…