Kezdőlap Mobil Hivatalos a Samsung Galaxy S8 – és új fotó is jött róla

Hivatalos a Samsung Galaxy S8 – és új fotó is jött róla

3 perce olvasva
Hivatalos a Samsung Galaxy S8 – és új fotó is jött róla bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
1
914


Bár igazából eddig is kézenfekvő volt, hogy a Samsung Galaxy sorozatának idei zászlóshajóját S8-nak fogják hívni – sőt, maga a gyártó is elszólta már korábban magát az ügyben -, mindeddig hivatalosan nem került a termék neve megerősítésre. A dél-koreai vállalat azonban a napokban az amerikai szabadalmi hivatalnál formálisan is bejegyeztette a “GALAXY S8” márkanevet – így eloszlatva minden ezzel kapcsolatos esetleges kételyt.

A napokban egyébként egy másik, a Galaxy S8-cal kapcsolatos szivárgásra is sor került. Az általunk már két héttel ezelőtt bemutatott első fotó után ugyanis újabb állítólagos kép látott napvilágot az új csúcskészülékekről, illetve egészen pontosan azok előlapjáról. Ez megerősíti a korábbi információkat, amik szerint az S8 le fog számolni a fizikai Home gombbal, és minden korábbinál vékonyabb kerettel rendelkezik majd.

samsung galaxy s8
A Samsung Galaxy S8 modellek előlapi panelje. Mind széleiken lekerekítettek.

Ugyanakkor ezen a képen egy további érdekesség is megfigyelhető: nevezetesen az, hogy a Galaxy S8 mindkét kiadásához tartozó előlapi panel lekerekített szélű. Ha a kép valódi, akkor ebből az következik, hogy az S8-ból – szintén a korábbi pletykáknak megfelelően – nem lesz hagyományos, “lapos” kiadás, hanem azt kizárólag “edge” változatban lehet majd megvenni.
A Samsung új csúcskészülékét eredetileg februárra vártuk, de az elmúlt időszakban kiszivárgott információk szerint annak megjelenésére csak áprilisban lehet majd számítani.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…