Kezdőlap Szoftver Jelentős pálfordulás a Windows fejlesztésében?

Jelentős pálfordulás a Windows fejlesztésében?

2 perce olvasva
Jelentős pálfordulás a Windows fejlesztésében? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
25
Jelentős pálfordulás a Windows fejlesztésében?


Visszatérhet a Start menü, a modern programok az asztalon is futtathatóvá válhatnak.

 

Tegnap este meglehetősen nagy bombát dobott a kiváló microsoftos informátorokkal rendelkező Paul Thurrott, ugyanis állítása szerint a Windows következő verziójában klasszikus hátraarcra készülhet a vállalat.

Értesülései szerint az új rendszer tervezett változtatásai a hagyományos felületet használóknak kedvezhetnek, ugyanis opcionálisan visszatérhet a teljes értékű Start menü, továbbá a modern felületű alkalmazások – szintén igény esetén – hagyományos ablakokban is futtathatóak lehetnek. Ezek az újítások jó eséllyel lehetővé tennék a komplett modern GUI szinte teljes figyelmen kívül hagyását.

Ugyan a forrásai konkrétan nem erősítették meg, de a módosítások feltehetően a 2015 tavaszára várt „Threshold” frissítéscsomag részét képezhetik. Kapcsolódó hír, hogy a szintén kiváló informátorokkal rendelkező Mary Jo Foley értesülései szerint a következő Windowsból három főbb verzió készülhet: az egyik leginkább a modern alkalmazásokra fog fókuszálni, a másik egy asztallal is ellátott hagyományosabb Windows lehet, a harmadik verziót pedig a vállalati ügyfelekre szabhatják; a jelek szerint ezen a téren nem lesz hatalmas változás.
(Forrás: Paul Thurrott, ZDNet | Fotó: Dell)

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Szoftver
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Sajtóképen a Desire P és Q

A csúcsmezőnybe szánt HTC One leleplezését követően hamarosan az alsóbb régiókban is bővít…