Kezdőlap Szoftver Kikerült egy látványos funkció a Windows 10 frissítéséből

Kikerült egy látványos funkció a Windows 10 frissítéséből

4 perce olvasva
Kikerült egy látványos funkció a Windows 10 frissítéséből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
46
Kikerült egy látványos funkció a Windows 10 frissítéséből


A fast ringes tesztelők már telepíthetik a build 15014 előzetest.

 

Csütörtök este a Microsoft friss előzetest küldött ki a fast ringen lévő számítógépes és mobilos tesztelőknek a Windows 10 Creators Update-ből. A build 15014 változatot bejelentő blogbejegyzésalapján az előző buildhez képest kismillió bugot sikerült kijavítani a rendszerben, és néhány feltűnő újítás is elérhetővé vált.

Ettől függetlenül kezdjük a rossz hírrel: a Microsoft úgy döntött, hogy a My People funkció mégsem a Creators Update-ben, hanem a Windows 10 azt követő nagy frissítésében válik majd elérhetővé. Arról az új kommunikációs központról van szó, amely összefogja az ismerősök különböző forrásokból származó üzeneteit, például a chateket és az e-maileket. Dona Sarkar nem részletezte, hogy miért kellett elhalasztani az újdonság kiadását.
windows 10 illusztráció

A jó hírekre rátérve a build 15014 legnagyobb újítását az e-bookok Windows Áruházból való vásárolhatósága jelenti, erről a funkcióról tegnap már beszámoltunk, egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el. A másik érdekes újdonság, hogy végre teljesen szabadon válaszható a grafikus téma színe. Ezen felül egyes laptopos felhasználóknál elérhetővé vált egy új felület az Akkumulátor felugró menüben, amelyen egy csúszkával szabályozhatják majd a felhasználók, hogy hosszabb akkus üzemidőt vagy nagyobb teljesítményt szeretnének-e látni a noteszgépüktől. A csúszka jelenleg nem működőképes, a Microsoft csak arra kíváncsi, hogy mennyire tetszik a felhasználóknak maga a felület.

windows 10 látványos

További újdonságok, hogy a 30 napnál régebbi fájlok már automatikusan töröltethetőek a Lomtárból és a Temp mappából, továbbá átkerült az összes Wi-Fi beállítás a Gépházba. Végül megemlítendő, hogy az előző buildről az aktuális buildre való frissítéskor a Windows Update előrehaladását jelző csíkja megragadhat nulla százalékon, ám ettől még folyamatban van a letöltés.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Szoftver
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Sajtóképen a Desire P és Q

A csúcsmezőnybe szánt HTC One leleplezését követően hamarosan az alsóbb régiókban is bővít…