Kezdőlap Mobil Nem szeret szövegeket írni a telefonján? Akkor gyorsan töltse le ezt az appot

Nem szeret szövegeket írni a telefonján? Akkor gyorsan töltse le ezt az appot

6 perce olvasva
Nem szeret szövegeket írni a telefonján? Akkor gyorsan töltse le ezt az appot bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
351


A rövid időre ingyenessé tett programok körébe került egy, a szavakat felismerő, azokat szöveggé alakító, sőt lefordító alkalmazás.

 

Ha unjuk azt, hogy nehezen találjuk a betűket vagy gyakran félreütünk, amikor szöveget írunk iPhone-unkon, akkor érdemes egy próbát tennünk a Speech Recogniser nevű appal, különösen azért, mert most ingyen tehetjük ezt.

Az app letöltése után ki lehet választanunk a nyelvet, amelyen diktálunk, szerencsére ezek között a magyar is megtalálható, és igen jó a szövegfelismerés. Lehet jelezni, hogy nagybetűvel akarunk-e valamit írni, vesszőt vagy kérdőjelet tennénk ki. Ha elkészült a szöveg, sokféleképpen „hasznosíthatjuk”. Betehetjük üzenetbe, WhatsAppba, illetve a földgömb ikonra kattintva, akár le is fordíttathatjuk, rengeteg nyelvre. Még arra is van lehetőség, hogy akár az eredeti, akár a lefordított szöveget felolvastassuk az alkalmazással.

mobilalkalmazás
A Beállításoknál meghatározhatjuk, milyen lesz a beszéd sebessége, azt, hogy felismerje az app, ha leálltunk a szöveggel, sőt betűtípust és betűméretet is választhatunk.

forrás

Ezt láttad már?  Csoportos hívással frissülhet a FaceTime
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő sebességű (5G) mobilinternetet tesztelnek Magyarországon

Az Ericsson éves innovációs napján a Magyar Telekom számára kiemelte az elmúlt néhány év l…