Kezdőlap Mobil Itt az eddigi legjobb fotó a Samsung Galaxy S8-ról

Itt az eddigi legjobb fotó a Samsung Galaxy S8-ról

3 perce olvasva
Itt az eddigi legjobb fotó a Samsung Galaxy S8-ról bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
562
Itt az eddigi legjobb fotó a Samsung Galaxy S8-ról


Bár a SilverPC© blog olvasói már egy héttel ezelőtt láthattak olyan fotókat, amik állítólag a Samsung Galaxy S8 egyes részeiről készültek, akkor még nem tudhattuk biztosra, hogy valóban eredeti képekkel vagy csak valamelyik ügyes trükkmester munkájáról van -e szó. A héten azonban felbukkant egy újabb, a korábbit megerősítő kép is a dél-koreai gyártó hamarosan érkező új csúcsmobiljáról, ami ezúttal már a Samsung utáni leheti leghitelesebb forrásból származik.

Az új fotót ugyanis nem más, mint Evan Blass, azaz @evleaks tette közzé csatornáján, aki nagyjából a legmegbízhatóbb mobilos szivárogtatónak számít a világon. A kép megerősíti nem csak azt, hogy Galaxy S8 valóban fizikai Home gomb nélkül és széltől szélig érő, lekerekített kijelzővel érkezik majd, de azt is, hogy továbbra is közvetlenül lehet majd csatlakoztatni a jack-dugós füleseket hozzá.
samsung galaxy s8 hivatalos fotó
Ez lehet az eddigi leghitelesebb fotó a Samsung Galaxy S8-ről

 

Ugyanakkor a fotó szerint az ujjlenyomat-olvasó szenzor helyzetét illetően komoly változásra lehet számítani, miután az a készülék hátuljára, közvetlenül a kamera mellé került át.

Ezek után az egyetlen információk, ami a képek se meg nem erősítenek, se nem cáfolnak a korábban kiszivárgottak közül a telefonok mérete marad. Itt 5-6 colra lehet számítani, de hogy pontosan mennyire, az sajnos még mindig nem derült ki.

A Samsung egyébként a legújabb hírek szerint március 29-én fogja a Galaxy S8-at hivatalosan is leleplezni, forgalmazását pedig április közepén kezdheti majd meg.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…