Kezdőlap Hírek Jobb, ha nem frissíted a Sony okostévéd

Jobb, ha nem frissíted a Sony okostévéd

2 perce olvasva
Jobb, ha nem frissíted a Sony okostévéd bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
90
Jobb, ha nem frissíted a Sony okostévéd


Több Bravia okostévé is használhatatlanná válik, miután frissül rajta az Android rendszer.

Egyre több felhasználó panaszkodik rá, hogy a Sony Bravia okostévéje használhatatlanná vált, miután azon frissítette az Androidot. Az érintett készülékeket néha be sem lehet kapcsolni, van, amelyik némi idő után nem reagál semmire.
A Sony Bravia KDL-55W800C, a KDL-65W850C, a KDL-50W755C és a KDL50W800C biztosan érintettek az ügyben, de úgy néz ki, hogy más Android 5.0-val kiadott Sony okostévék is szenvednek a problémától.

Miután a tévék Lollipopról Marshmallow-ra frissülnek, a problémák egyből felbukkannak. A tévék nem reagálnak, és kizárólag a konnektorból való kihúzás segít kikapcsolni azokat.

sony okos tévé

Az első panaszok még decemberben érkeztek, sokan pedig kétségbeesetten keresték a megoldást a lejáró garanciák miatt. Az eddigi megoldások kizárólag átmeneti gyógyírt jelentettek. A Sony egyik dolgozója is próbált ötletelni, de a sok várakozás és kihúzás sem oldja meg a gondokat.

A jó hír az, hogy a Sony mérnökei már dolgoznak a megoldáson. A rossz, hogy aki már pórul járt, annak egy rosszul működő tévével kell kivárnia a javítást.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Olcsó lesz a Gigabyte B450M Gaming alaplap

A B450-es lapkakészlettel rendelkező új Gigabyte alaplap AM4-es foglalatú processzorokat k…