Kezdőlap GAMER Kiszivárgott: Teljesen megújulhat hamarosan a Steam

Kiszivárgott: Teljesen megújulhat hamarosan a Steam

7 perce olvasva
Kiszivárgott: Teljesen megújulhat hamarosan a Steam bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
79


A Valve játékboltja hamarosan egy az eddigiektől teljesen eltérő, vadiúj felhasználói felülettel üdvözölheti majd felhasználóit. Az erre utaló nyomokat a Steam kliens legújabb béta frissítésében fedezték fel, egy elrejtett kép formájában, amit a Valve ezután gyorsan törölt is a programból.

A képen a vélhetően hamarosan bemutatásra kerülő új áruház látható, ami a jelek szerint nem csak ráncfelvarrást, hanem alapvető koncepcionális újragondolását fogja képezni elődjének. Bár a legszembetűnőbb és egyben leglátványosabb változás rajta az, hogy a játékokat immár nagyméretű borítóképek formájában listázza, ennél is érdekesebbek a kép tetején látható új menüsávban megbújó infomorzsák.
új steam kinézet
Így nézhet majd ki a talán már hamarosan megújuló Steam áruház

Ezekből ugyanis úgy tűnik, hogy a Valve a Steam-et a klasszikus játékbolt imidzstől megfosztva a Windows Store és Google Play közvetlen konkurensének számító univerzális digitális áruházzá akarja átalakítani. Ugyan a Steam-en már jó ideje lehet a játékok mellett pl. filmeket és zenéket is vásárolni, jelenleg azonban ennek gyakorlatilag már a puszta ténye is el van rejtve a felhasználók elől.

Az új képen azonban a főmenüben mindezen médiatípusok már egy szinten kerülnek említésre a játékokkal, sőt, újdonságként még pl. egy “Apps” pont is megjelenik, ami arra utal, hogy hagyományos alkalmazásokat is lehet majd vásárolni a megújult Steam boltban.

Ezt láttad már?  Elképesztő grafikát villant a Project CARS 2 kiszivárgott trailere

Azt, hogy a Valve mikor leplezheti le a megújult Steam áruházat, egyelőre nem lehet tudni.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  GAMER
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Ez a kávézóasztal minden gémer kedvenc bútora

És nem csak azért, mert a gémerek pont ugyanannyira szerethetik a szép dolgokat, mint azok…