Kezdőlap Mobil Indiában gyártana iPhone-t az Apple

Indiában gyártana iPhone-t az Apple

2 perce olvasva
Indiában gyártana iPhone-t az Apple bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
16
Indiában gyártana iPhone-t az Apple


Már áprilisban megkezdődhet a helyi piacra szánt készülékek összeszerelése.

 

Twitter üzenetben jelentette be az indiai Karnátaka állam információtechnológiai minisztere, hogy már idén áprilisban megkezdheti Bengaluruban iPhone készülékek összeszerelését az Apple. Priyank Kharge elmondta, mindez hatalmas lökést adhat a terület technológiai ökoszisztémájának és az ellátási lánc fejlődésének.

Az Apple a Bloomberg információi szerint a helyi piacra szánt iPhone készülékek gyártását viszi Indiába, amiben egy tajvani cég, a Wistron lesz a partnerük. Mindezt állítólag a kormánnyal folytatott kemény tárgyalások előzték meg, ami során komoly adókedvezményeket és egyéb előnyöket sikerült kicsikarniuk.
iphone india

Az Apple részesedése jelenleg minimális a hatalmas ország piacán, amiért leginkább termékeik prémium árazása okolható. Tim Cook a hét elején nyilvánosságra került pénzügyi jelentés kapcsán egyébként úgy fogalmazott, elégedett az indiai eredményeikkel, és többek között hivatalos üzletek megnyitásán és egyéb befektetéseken gondolkoznak. Priyank Kharge legfrissebb bejelentését egyelőre nem kommentálta a cég.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…