Kezdőlap Hírek Színesek és gyorsabbak is lettek a HyperX Fury DDR4 memóriák

Színesek és gyorsabbak is lettek a HyperX Fury DDR4 memóriák

3 perce olvasva
Színesek és gyorsabbak is lettek a HyperX Fury DDR4 memóriák bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
26
Színesek és gyorsabbak is lettek a HyperX Fury DDR4 memóriák


A HyperX®, a Kingston® Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy a HyperX FURY® DDR4-memóriák termékcsaládja mostantól több új színben – vörös és fehér – is elérhető, alkalmazásával pedig az órajel már akár 2666 MHz-re növelhető. A HyperX a világon elsőként kínál plug and play gamer memóriákat, és folyamatosan fejleszt a játékosoknak szánt, iparágvezető kiegészítőket.

A FURY DDR4-memória kompatibilis az Intel 200-as sorozatú processzoraival és X99 lapkakészleteivel. Teljesítményének köszönhetően az Intel két-, négy-, hat- és nyolcmagos processzorai gyorsabb videoszerkesztést, 3D renderelést, játékot és MI-feldolgozást biztosíthatnak. A modulok stílusos, minimalista kialakítása kiválóan illik az Asus, az Asrock, a Gigabyte, az MSI és számos más gyártó legújabb alapjainak megjelenéséhez és formavilágához.
HyperX Fury DDR4
HyperX Fury DDR4

 

A FURY DDR4-memória emellett az AMD új Ryzen processzoraival is megbízható működést nyújt, amit a HyperX Labs munkatársai és alaplapgyártó partnereink tesztjei igazolnak.

Az új FURY DDR4-memóriamodulok és -készletek 2017 márciusától lesznek általánosan megvásárolhatók a HyperX viszonteladó partnereinél. A HyperX FURY DD4-memóriához a teljes élettartamára kiterjedő jótállás jár, amelyet a HyperX iparágvezető ügyfélszolgálata és támogatása egészít ki.

Forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Olcsó lesz a Gigabyte B450M Gaming alaplap

A B450-es lapkakészlettel rendelkező új Gigabyte alaplap AM4-es foglalatú processzorokat k…