Kezdőlap Hírek Még a pilótakeksz is menőbb az Apple-nél a fiatalok szerint

Még a pilótakeksz is menőbb az Apple-nél a fiatalok szerint

8 perce olvasva
Még a pilótakeksz is menőbb az Apple-nél a fiatalok szerint bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
119
Még a pilótakeksz is menőbb az Apple-nél a fiatalok szerint


Bár egyes körökben az Apple-t és termékeit a világ legmenőbb dolgainak tartják, a mai fiatalok általánosságban ezt nagyon nem így látják. Szerintük ugyanis még a tortillachips és a pilótakeksz is menőbb az almás vállalatnál, nem is beszélve az Xbox-ról és a YouTube-ról, amik mind nagy királyságságok.

Legalábbis ez derül ki egy, a Google megbízásából a közelmúltban készült kutatásból, amiben azt vizsgálták, hogy a mai 13-17 évesek milyen dolgokat gondolnak a leginkább “cool”-nak. A felmérés most nyilvánosságra hozott eredményei szerint a fiatalok legmenőbbnek a YouTube-ot és a Netflix-et tartják, amit a népszerűségi listában a Google követ.

Ezek a legnépszerűbb, illetve legismertebb márkák a fiatalok szerint

 

Ezek után – már némileg leszakadva – a leginkább a magyar Pilóta kekszhez hasonlítható Oreo, majd az Xbox és a kameráiról ismert GoPro következnek. A Sony konzolja, a PlayStation csak hetedik a népszerűségi rendben, amit egy Google-termék, a Chrome követ. Az Apple – egyébként a Nike-val holtversenyben – csak ezek után következik a fiatalok menőségi sorrendjében.
Tőlük csak picit van elmaradva coolságban az Amazon és a Gatorade energiaital, amiket a Jordan és a Snapchar követnek. A Chik-Fil-A gyorsétterem-lánc és a Converse csukák leverik menőségben az Instagramot, ami meg cserébe a Spotify-t és a BMW-t alázza. A lista végén a McDonald’s, a Yahoo, a Sprint mobilszolgáltató, valamint a Whatsapp üzenőprogram szégyenkeznek.

Ezt láttad már?  Betört a Facebook szervereire - 11 milliót kapott érte

A Google felmérésének legutolsó helyén a Wall Street Journal üzleti magazin futott be, amit egyáltalán nem értékelnek a fiatalok. Érdekesség, hogy a közbenső helyeken a Microsoft például jóval előrébb van az Androidnál és a Samsungnál is, de Redmond a Pepsi-nél, illetve a Coca-Cola-nál is menőbb a megkérdezettek szerint.

A lista felállításához egyébként a kutatásban mintegy 400 fiatal véleményét kérték ki, az eredmények viszont nem reprezentatívak.

Forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő sebességű (5G) mobilinternetet tesztelnek Magyarországon

Az Ericsson éves innovációs napján a Magyar Telekom számára kiemelte az elmúlt néhány év l…