Kezdőlap Hírek Baj van az iPhone 8-cal – későbbre csúszhat a megjelenése

Baj van az iPhone 8-cal – későbbre csúszhat a megjelenése

2 perce olvasva
Baj van az iPhone 8-cal – későbbre csúszhat a megjelenése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
239


Bár az Apple-rajongók minden bizonnyal már nagyon várják az idei almás mobil megjelenését, ezt valószínűleg tovább kell tenniük, mint eredetileg gondolták volna. Az iPhone 8 gyártása körül ugyanis a hírek szerint komoly problémák merültek fel, ami miatt szinte biztos, hogy az az elmúlt években megszokottnál csak jóval később jelenhet majd meg.

Legalábbis ezt állítja iparági forrásokra hivatkozva a DigiTimes magazin, aminek információi szerint a problémákat az új OLED kijelzőtechnológia adoptálása, valamint egy szintén új 3D-s érzékelő jelenti az Apple számára. A vállalat korábban minden készülékét LCD kijelzővel szállította, azonban idén először OLED kijelzővel szerelt modellek is megjelennek majd a modellek között – amik képernyőjének széle ráadásul lekerekítettek is lesznek.
Baj van az iPhone 8-cal - későbbre csúszhat a megjelenése

A problémák annyira súlyosak, hogy a becslések szerint legalább egy, de talán két hónappal is késleltethetik az iPhone 8 piacra dobását. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az Apple az elmúlt évek során megszokott szeptember elejei helyett végül csak októberben vagy novemberben kezdheti el majd árulni az új mobilokat.

Forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…