A Microsoft csütörtökön egy teljesen megújult változat kiadását jelentett be Skype nevű kommunikációs szoftveréből. Az új verzió alapvetően alakítja át a program megjelenését és funkcióit – nem egy trükköt ellesve az utóbbi években igencsak feljött konkurensektől.

 

Így például a beszélgetések mellett mostantól a médiamegosztásra is nagy hangsúlyt helyez a program. Az új verzióban gyakorlatilag egyetlen mozdulattal lehet egy érdekes látványt ábrázoló képet vagy videót rögzíteni, és azt bármelyik kontaktnak vagy akár ismerősök egy csoportjának elküldeni.

Új skype
Az ilyen megosztásokra, illetve a beszélgetésekben elhangzottakra aztán emotikonokkal, animációkkal is lehet válaszolni – hasonlóan ahhoz, ahogy az pl. a Facebook chatprogramjában is történik. A beszélgetésekbe könnyen lehet további partnereket meghívni, aki pedig éppen nem elérhető, az utólag is vissza tudja egy hétig nézni a megosztásokat.
Az új Skype folyamatosan kerül fel a szoftver régebbi kiadásainak helyére – először a mobil platformokon (Android, iOS, Windows Phone), amit az elkövetkező hetek során majd az asztali gépek is követnek. A program újításairól bővebben itt lehet olvasni, aki pedig nem bírja kivárni, az innen tudja haladéktalanul letölteni azt.

Ezt láttad már?  Még az eddigieknél is drágábbak lesznek a RAM modulok
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő sebességű (5G) mobilinternetet tesztelnek Magyarországon

Az Ericsson éves innovációs napján a Magyar Telekom számára kiemelte az elmúlt néhány év l…