Ha valamivel, hát a játékok maximális beállítások mellett történő futtatásával biztosan nem lesz problémája azoknak a felhasználóknak, akik megvásárolják az Acer frissen bejelentett asztali gépét. A cég hamarosan piacra kerülő Predator Orion 9000 sorozatának legerősebb modellje ugyanis 18-magos processzorral és mindjárt 4 darab videókártyával érkezik – egy rakás egyéb nyalánkság mellett – a kompromisszummentes játékélmény biztosítása érdekében.

 

A gép processzorát az Intel új Core i9 családjának legerősebb modellje adja, ami mellé akár négy darab AMD Radeon Vega videókártyát is lehet rendelni majd bele. Ezek persze rendesen fogják termelni a hőt is, aminek elvezetéséről azonban szintén gondoskodik a masina – méghozzá nem is akárhogyan.

 

acer-predator-9000-drives--dyn--fullviewsize acer-predator-9000-liquid-cooling--dyn--fullviewsize acer-predator-9000-plain--dyn--fullviewsize acer-predator-9000-video-cards--dyn--fullviewsize

 

A különleges kialakítású házba ugyanis az Acer mindjárt egy komplett folyadékhűtő rendszert is beépített. Ugyanakkor a még így is öt darab szívóventilátorral működő hűtőrendszer hangja maximális terhelés mellett vélhetően egy sugárhajtású repülőére emlékeztet majd.

 

Az új Acer Predator Orion 9000 gépeket idén decembertől lehet majd megvásárolni, 2000 dolláros alapártól kezdődően. Azt ugyanakkor, hogy a 18-magos, 4 videókártyás, vízhűtéses csúcsmodell mennyire fog kerülni, a gyártó egyelőre nem merte elárulni.

forrás

Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

uTorrent torrent kliens, ingyenes letöltése

Töltsd le ingyen a híres és emberek millióinál használt uTorrent klienst megbízható forrás…