Kezdőlap GAMER Jobban fognak futni a játékok a következő Windows alatt

Jobban fognak futni a játékok a következő Windows alatt

3 perce olvasva
Jobban fognak futni a játékok a következő Windows alatt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
125
Jobban fognak futni a játékok a következő Windows alatt


Azok a felhasználók, akik rendszeresen múlatják az időt játékok futtatásával Windows 10-es gépükön, a rendszer jövő hónapban megjelenő új kiadásának telepítése után kedvező változásokat vehetnek majd észre annak működésében. A Microsoft ugyanis több olyan módosítást fog bevezetni a rendszerben, aminek köszönhetően azon az eddig akadozó játékok nagyobb teljesítménnyel, magasabb képrátával futnak majd.

Ennek oka, hogy Redmondnak végre sikerült azonosítania és kijavítania több olyan bugot is a Windows 10-ben, amik miatt bizonyos játékokban véletlenszerű lassulások, akadozások voltak tapasztalhatók. Ezek a problémák egyeseknél a tavasszal megjelent Alkotói Frissítés telepítése után jelentek meg, az Őszi Alkotói Frissítés felrakásával azonban végre eltűnnek majd, és a rendszer ismét simán tudja majd futtatni a problémás címeket is.

Az érintett játékok között ott van pl. a Battlefield 4, a Battlefield 1, valamint az Overwatch és a Rocket League is. Azok, akik szenvednek az ezekben megjelenő lassulásoktól, a Windows 10 legújabb, 16273-as Insider build-jének telepítésével már most kipróbálhatják, hogy tényleg segít – e majd a frissítés ezen.

A Windows 10 Őszi Alkotói Frissítésének végleges kiadása a stabil Windows 10-ekhez a várhatóan kb. egy hónap múlva válik majd letölthetővé mindenki számára.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  GAMER
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

GTA San Andreas cheat – Csalások, kódok, cheatek

Grand Theft Auto: San Andreas cheat, kódok, csalások   Ebben a cikkben összegyűjtöttü…