Kezdőlap Hírek 2,5 évbe is telhet, mire az Android felzárkózik az iPhone X újdonságához

2,5 évbe is telhet, mire az Android felzárkózik az iPhone X újdonságához

3 perce olvasva
2,5 évbe is telhet, mire az Android felzárkózik az iPhone X újdonságához bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
316


Fotó: Apple

 

Ming-Chi Kuo mindig jól megmondja a magáét és általában remek előrejelzésekkel szolgál Apple fronton. A KGI Securities munkatársának legújabb jelentésében azt állítja, hogy az Androidnak legalább 1,5-2,5 év kell ahhoz, hogy az TrueDepth kamera által nyújtott élményhez felzárkózzon.

A Samsung ugyan már kiadta az arcfelismerés funkcióját Galaxy S8 készülékében, a technológia azonban nem nyújt akkora biztonságot, mint az Apple által kidolgozott Face ID. Kuo szeirnt ezzel egyel több okuk van a felhasználóknak áttérni Androidról iOS-ra.

Az új kameratechnológia Kuo jövendölése szerint 2019-ig az Apple kiváltsága lesz.

Fotó: Apple

 

Annak ellenére is, hogy az iPhone X gyártási kapacitása meglehetősen döcögős és korlátozott lesz az idén és a jövő év első-második negyedévében, a fenti előnynek hála így is folyamatosan nőnek az eladások. Az Apple-t nyugtathatja az a tény is, hogy a gyártást nehezítő technológia problémáival a konkurenciának is meg kell küzdeni, tehát reális az a 2 éves előny, amit Kuo említ.

Kicsit az iPhone X eladási számaival is elzsonglőrködött az elemző, a korábban jósolt 40 millió helyett idén csak várhatóan 30-35 millió készüléket gyártanak le, de az elképesztően magas keresletnek hála az összes készülék még idén kifut.

Az iPhone X október 27-től előrendelhető és november 3-án kerül piacra.

 

forrás

 

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…