Kezdőlap Hírek Már a Vodafone-nál is elérhető a szuper olcsó internetcsomag

Már a Vodafone-nál is elérhető a szuper olcsó internetcsomag

4 perce olvasva
Már a Vodafone-nál is elérhető a szuper olcsó internetcsomag bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
257


A Vodafone Magyarország kínálatában is elérhető hétfőtől a Digitális jólét alapcsomag, amelynek elindulása óta a hétfői rendezvényen írták alá 11. alkalommal a védjegy használatáról szóló megállapodást – jelentette be Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

 

A Digitális jólét alapcsomag azokat a 16 évnél idősebbeket célozza meg az országban, akik eddig nem voltak internethasználók, mert úgy vélték, hogy számukra még a legolcsóbb internethozzáférési lehetőség is túl drága – mondta. A miniszterelnöki biztos közölte: a Digitális jólét csomagban egy színvonalas, minőségi internetszolgáltatást nyújtanak, olyat, ami a legszerényebb anyagi helyzetben élők számára is nagy eséllyel hozzáférhető.

 

Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója bejelenteti, hogy náluk is elérhető lett a Digitális jólét alapcsomag (fotó: Bruzák Noémi / MTI)
Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója bejelenteti, hogy náluk is elérhető lett a Digitális jólét alapcsomag (fotó: Bruzák Noémi / MTI)

 

Budai J. Gergő, a Vodafone vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese kiemelte: a vállalat a piacon elérhető legalacsonyabb áron – havi 1113 forintért – kínálja a Digitális jólét alapcsomagot, amely 1 gigabyte adatforgalmat tartalmaz egy év hűségidő vállalása mellett. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy 2018. január 1-től a Digitális jólét alapcsomag havidíja az internethasználat áfájának csökkentése miatt 990 forint lesz.

 

A miniszterelnöki biztos kérdésre válaszolva kifejtette: a Digitális jólét csomag indulása óta több mint 10 ezer érdeklődőről számoltak be a szolgáltatók, számuk vélhetően az év vége felé tovább emelkedik majd.

Deutsch Tamás hangsúlyozta: azáltal, hogy a Vodafone is csatlakozott a Digitális jólét alapcsomagot szolgáltatók sorába, Magyarországon már nincs olyan település, ahol ha bárki szeretné igénybe venni az alapcsomagban elérhető rendkívül kedvezményes internethozzáférést, akkor valamelyik szolgáltató kínálatában ne találná meg.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Olcsó lesz a Gigabyte B450M Gaming alaplap

A B450-es lapkakészlettel rendelkező új Gigabyte alaplap AM4-es foglalatú processzorokat k…