Kezdőlap Tech Saját IP címed kiderítése, megnézése és annak adatai, helymeghatározása

Saját IP címed kiderítése, megnézése és annak adatai, helymeghatározása

2 perce olvasva
Saját IP címed kiderítése, megnézése és annak adatai, helymeghatározása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
16
Saját IP cím


Mindig is foglalkoztatott téged, hogy mi lehet a te saját egyedi IP címed? A mai világba már emberek tucatjait nem foglalkoztatja a téma de ennek ellenére minden egyes weboldal amit meglátogatunk tud az IP címünkről és ez alapján készít rólunk statisztikát és esetleg jegyez meg minket. Könnyebb helyzetben vannak azok akiknek az internetjük IP váltós (adsl) mert újraindítás vagy modem áramtalanítása után új IP címet kapnak. Így nem állandó az IP címük mert minden egyes le-fel csatlakozásnál új IP címük lesz. De ott vannak azok is akinek az IP címük állandó vagy maximum 1-2 évente frissül. Ők azok akiket bizonyos weboldalak mindig felismerik és ha elég sokszor látogatunk egy weboldalt meg akkor nagyon sok dolgot tudhatnak rólunk még akkor is ha a nevünket nem tudják.

De most már nem kell nagyon érteni a számítógépekhez, hogy kiderítsd saját IP címedet és egyéb adatokat róla. A SilverPC IP ellenőrzővel azonnal mindenféle macera nélkül kiderítheted ip címed.

Az oldalon lehetőséged van másnak az IP címét is megnézni, a róla készült adatokat vagy a helymeghatározást.

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Tech
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Próbálja ki, ezzel az appal otthon is végigjátszhatja a holdra szállást

A Time magazin is kiveszi a részét a holdra szállás 50. évfordulójának megünnepléséből. Ig…