Kezdőlap Mobil Kiderültek a Xiaomi Redmi 3 részletei

Kiderültek a Xiaomi Redmi 3 részletei

3 perce olvasva
Kiderültek a Xiaomi Redmi 3 részletei bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
7


A népszerű kínai vállalat egy kompaktabb méretű okostelefonnal fog előrukkolni a jövőben, amely le is bukott a helyi telekommunikációs hivatal, a TENAA jóvoltából. Az újdonság egyelőre Mi 2015811 kódnéven fut, a végleges neve azonban valószínűleg Xiaomi Redmi 3 lesz.

 

A TENAA adatai alapján a kijelző 5 colos lesz, mégpedig HD felbontással. Ez manapság már nem annyira számít acélosnak, de azért mindennapi tartalomfogyasztáshoz még mindig elég éles. Legalább nem kell erőlködnie annak az – egyelőre ismeretlen típusú – nyolcmagos processzornak, ami a burkolat alatt rejtőzve életet lehel a készülékbe.

 

Xiaomi-Mi-2015811

Az operatív memória mérete 2 GB, a belső tárhely pedig 16 GB-os, szerencsére ez utóbbit bármikor tovább bővíthetjük egy microSD kártya segítségével. A hátlapon egy 13 megapixeles kamera készíti majd a fényképeket, az előlapon pedig egy 5 megapixeles szenzor szolgálja ki a szelfizni vágyókat.

 

Xiaomi-Mi-2015811-1

A mobil 139.3 × 69.6 × 8.5 mm-es térbeli jellemzőkkel rendelkezik, a mérlegen 143 grammot nyom, bekapcsolás után pedig Android 5.1.1 Lollipop rendszer fogad minket. Az újdonság háromféle színben lesz elérhető: ezüst, szürke és arany. Arról sajnos nem tudunk közelebbit mondani, hogy mikor kerül bemutatásra a vélhetően pénztárcabarát árú készülék, de mivel a kínai hatóság zöld utat adott számára, valószínűleg már nem sokat kell várnunk.

forrás: GSMArena, GizChina

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Nem kap egyhamar folytatást az iPhone SE

A villámhardverrel és apró termettel visszatérő iPhone SE (2020) az év egyik legpozitívabb…