Kezdőlap Szoftver Nehezebb lesz gagyi androidos alkalmazásokra bukkanni

Nehezebb lesz gagyi androidos alkalmazásokra bukkanni

2 perce olvasva
Nehezebb lesz gagyi androidos alkalmazásokra bukkanni bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


Gyakran éri kritika a Google Play Áruházat amiatt, mert sok az optimalizálatlan alkalmazás. Az Android fejlesztői blogján Andrew Ahn termékmenedzser azt írja, a magas akkuhasználat, a fagyások, összeomlások frusztrációt okozhatnak.

 

A vállalatnál folyamatosan elemzik az alkalmazásokra érkező visszajelzéseket, és arra jöttek rá, hogy az 1 csillagos értékelések fele stabilitási problémákra hivatkozva pontozta le a szoftvereket. A legjobb élmény elérése érdekében kibővült a kereső- és felfedezőalgoritmus, már az alkalmazások minőségét is figyelembe veszi. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a magasabb értékelésű szoftverek előrébb sorolódnak.

 

 

Ahn bejegyzésében megemlíti, hogy a változtatásoknak pozitív eredményeként az emberek több magasabb minősítésű programot használnak, azokat ritkábban törlik le készülékeikről. A fejlesztők idén megkapták a Play Console felületet, ahol áttekinthetik a használat során felmerült problémákat és hibajegyeket. Végeredményben ezzel próbálja a Google rávenni a programozókat, hogy jobb minőséget készítsenek, frissítsék a szoftvereiket.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Szoftver
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Sajtóképen a Desire P és Q

A csúcsmezőnybe szánt HTC One leleplezését követően hamarosan az alsóbb régiókban is bővít…