Kezdőlap Szoftver Futóknak hízeleg a Spotify

Futóknak hízeleg a Spotify

4 perce olvasva
Futóknak hízeleg a Spotify bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Még közelebb hozza a zenét a Spotify a hétköznapi életünkhöz, ígéri a sajtóközleményük. 25 milliárd órányi lejátszási idővel a hátuk mögött a cégnél úgy érzik, eljött az idő a megújulásra, a terjeszkedésre. Elindul például az új Most Kezdőoldal, ami a napszakhoz és az előzményekhez igazodva próbál tökéletes zenei élményt adni. A hétfői ébresztőtől egészen az ebéd utáni felrázásig, a Spotify saját szakértői, illetve az előzmények és a felhasználói kedvelések alapján.

 

Ennél nagyobb dobás viszont a futáshoz kifejlesztett új mód, ami az iPhone klienseken a frissítés után máris elérhető: a megfelelő ikonra bökve beállíthatjuk a számunkra ideális tempót (amit, ha engedélyezünk, menet közben is figyel az alkalmazás), majd ehhez igazodó ritmusú zeneszámokat hallgathatunk. A válogatott futózenéken túl exkluzív, kifejezetten erre a célra létrehozott dalok is készülnek, többek között Tiesto vállalta, hogy sportoláshoz készít ilyeneket.

 

 

A Nike együttműködésnek köszönhetően még idén bekerül a Nike+ alkalmazásba is a lehetőség, hogy a Spotify fiókkal hallgathassanak zenét a sportolni vágyók. Sőt, a RunKeeper is megkapja az API-t, amivel összeköttetésbe kerül a két szolgáltatás.

 

A zenei újdonságok mellett megjelennek a videók is, többek között az ABC, BBC, Comedy Central, ESPN anyagait lehet majd az alkalmazáson keresztül megnézni, de a lista folyamatos bővítését ígéri a vállalat, illetve saját, kifejezetten a Spotify közösségének készült tartalmakat is terveznek.

 

Az új Most kezdőoldal az USA, az Egyesült Királyság, Németország és Svédország területén érhető el az iPhone kliensen keresztül, a többi platform (és ország) felhasználói a közeljövőben kapják kézhez a frissítést.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Szoftver
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Sajtóképen a Desire P és Q

A csúcsmezőnybe szánt HTC One leleplezését követően hamarosan az alsóbb régiókban is bővít…