Kezdőlap Szoftver Nem csak jönnek, mennek is funkciók a Windows 10 évfordulós frissítésével

Nem csak jönnek, mennek is funkciók a Windows 10 évfordulós frissítésével

3 perce olvasva
Nem csak jönnek, mennek is funkciók a Windows 10 évfordulós frissítésével bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
6


Újabb fejlesztői változatot jelentett be a Microsoft a Windows 10 Insider Preview leggyorsabban frissítő körének. A 14342-es verzió újdonságainak egy része az Edge böngésző kiterjesztéseivel kapcsolatosak, illetve érkezik a valós idejű értesítések és az ujjak húzogatásával történő navigálás támogatása. A linuxos alrendszer finomhangolása is folytatódik és a Skype UWP legfrissebb tesztkiadásában megjelenik a fiókok közti váltás lehetősége.

 

A rengeteg hibajavítás ellenére olyan megoldandó feladatok várnak még a fejlesztőkre a végleges csomag kiadásáig, mint a Symantec termékek (Norton Antivirus, Norton Internet Security, stb) kompatibilitásának megoldása, ezek használata a most kiadott verzióban is kékhalálhoz vezetnek. De foglalkozni kell azzal is, hogy jelenleg csak az angol nyelvű billentyűzetekkel használható normálisan a Bash, vagy a bizonyos rendszernyelvek esetén üresen felugró startmenü.

 

A 14342-es kiadás legérdekesebb változása mégis az, hogy a Microsoft eltávolította belőle a Wi-Fi Sense funkciót, ami arra jó, hogy a vezeték nélküli internet hozzáférési adatait automatikusan megoszthassuk az ismerősökkel. Gabe Aul bejelentése szerint a további fejlesztés nem éri meg a befektetett energiát, mert túl kevesen használták a szolgáltatást. Ha valakinél eddig be volt kapcsolva a Sense, akkor a továbbiakban is kapcsolódhat a nyílt hotspotokhoz a közösségi információs bázis alapján.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Szoftver
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Sajtóképen a Desire P és Q

A csúcsmezőnybe szánt HTC One leleplezését követően hamarosan az alsóbb régiókban is bővít…