Kezdőlap Mobil Bemutatkozott a VAIO Phone

Bemutatkozott a VAIO Phone

2 perce olvasva
Bemutatkozott a VAIO Phone bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Azt követően, hogy a Sony eladta a VIAO brandet a japán Industrial Partnersnek, számtalanszor hallani lehetett, hogy érkezhetnek valamikor a VAIO márkalogós mobilok, ez a pillanat ma pedig elkövetkezett. Az első ilyen készülék egyszerűen csak a VAIO Phone nevet kapta, és a felső-középkategóriában versenyez.

 

A készülék öthüvelykes, 720p felbontású kijelzőt kapott, amelyet egy meg nem nevezett négymagos, 1,2 gigahertzes chipset hajt meg, talán a Snapdragon 410-es. Rendszermemóriából 2 gigabájt jár, a belső tároló 16 vagy 32 gigabájtos attól függően, hogy az olcsóbbik vagy a drágábbik kiszerelést választjuk. A tárhely microSD kártya behelyezésével bővíthető. A hátlapi kamera 13 megapixeles.

 

 

Méreteit tekintve egy kellemesen kompakt készülék a VAIO Phone, a 71,3 x 141,5 x 7,95 milliméteres ház mindössze 130 grammot nyom. A hátlap alatt 2500 mAh-s telep kapott helyet. A készülék Android 5.0 Lollipoppal startolt el, egyelőre Japánban, ahol 51 ezer jent, azaz mintegy 120 ezer forintot kérnek el érte. A VAIO Phone a későbbiekben Európába is ellátogathat.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Próbálja ki, ezzel az appal otthon is végigjátszhatja a holdra szállást

A Time magazin is kiveszi a részét a holdra szállás 50. évfordulójának megünnepléséből. Ig…