Kezdőlap Mobil Képeken a Samsung Galaxy S6 prototípusa

Képeken a Samsung Galaxy S6 prototípusa

3 perce olvasva
Képeken a Samsung Galaxy S6 prototípusa bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
5


Úgy tűnik, ahogy közeledik a vasárnapi bejelentés, úgy kelnek szárnyra újabbnál újabb pletykák a Samsung csúcskészülékével kapcsolatban. Most fotók kerültek fel az internetre, melyen már állítólag a Galaxy S6 sima változata látható, lesz ugyanis majd egy oldalra nyúló kijelzővel szerelt Edge variáns is.

 

A képeken tisztán megfigyelhető, hogy az eddigiektől néhány helyen jelentősen eltérő formavilággal érkezik a mobil, az elő- és a hátlapon üveg borítás látható, oldalt pedig fém keret fut körbe. Ugyan a minőségi előrelépés megkérdőjelezhetetlen, a telefon alja erősen hasonlít az Apple iPhone 6 kialakításához, bár a Galaxy Alpha alja is hasonlóan néz ki.

 

Ha egyébként tényleg üveg lesz a hátsó borítás, akkor valószínűleg nem tudjuk majd eltávolítani, így az akkumulátort sem lehet majd cserélni, pedig ez eddig mindig vonzó volt a Samsung termékeiben. A kamera hátul kapott helyet, mellette jobbra pedig a ledes villanó, valamint a pulzusmérő üldögél. A masina elején szemügyre vehető a home gomb is, mely az eddigieknél szélesebb lett.

 

Samsung Galaxy S6

 

Jobb oldalra álmodták meg a SIM-tálcát, melynek közvetlen szomszédságába került a bekapcsológomb. A 3,5 milliméteres jack kimenetet immár alulra szerelték, mint ahogy a hangszóró is itt fedezhető fel, felül pedig mindössze egy másodlagos mikrofon és egy infra lámpa vehető használatba. Ugyan a képek már nagyon hasonlíthatnak a végleges változathoz, ez még csak egy prototípus lehet, bár sokban a végleges változat sem fog majd eltérni ettől.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…