Kezdőlap Mobil Képeken látható a Huawei P8

Képeken látható a Huawei P8

2 perce olvasva
Képeken látható a Huawei P8 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
5


Fotók kerültek fel az internetre, melyen már állítólag a Huawei P8 (az Ascend megnevezést már elvileg nem fogja használni a gyártó) látható. A képeken csak pár dolog látszik, mivel a készüléket egy gumitok védi a leskelődő szemek elől, ám úgy tűnik, hogy a fém keret szinte már így is biztosra vehető, mint ahogy az alul elhelyezkedő hangszórókra is nagy tétben lehetne fogadni.

 

Nem csak a dizájnról, hanem a belső komponensekről is információk szivárogtak ki, méghozzá az AnTuTu tesztprogram lefuttatásának köszönhetően. A benchmark leírása szerint a P8-ban egy 64 bites architektúrájú Kirin 930 chipset dolgozik, a processzor nyolcmagos, a RAM mérete pedig 3 GB. A telefon hátlapján egy 13 megapixeles, az előlapon pedig egy 8 megapixeles kamerával találhatjuk majd szembe magunkat.

 

Huawei P8 AnTuTu

 

Az Android 5.0 Lollipop operációs rendszerrel rendelkező újdonság 47426 pontot gurított, amivel a mai felső kategóriás telefonok szintjét éri el. A P8 külön esemény során áprilisban mutatkozhat be hivatalosan, ára pedig 480 dollár, azaz nettó 130 ezer forint lesz.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja

A tippek szerint a Mi Note 11 lehet a következő Xiaomi mobil, ezúttal 12x-es optikai és 12…