Kezdőlap Mobil Képeken látható az Xperia Z4 fém kerete

Képeken látható az Xperia Z4 fém kerete

2 perce olvasva
Képeken látható az Xperia Z4 fém kerete bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Ugyan eleinte még volt arról szó, hogy a Sony is bemutathatja csúcsmodelljét az idei Mobile World Congress alkalmával, végül az M4 Aquáról és a Z4 Tabletről rántották le a leplet. A japán gyártó valószínűleg még nem készült el zászlóshajójával, vagy csak nem akart a többiekkel egy időben újdonságot piacra dobni, de az is lehetséges, hogy szimplán túl közelinek érezték az időpontot, hiszen az Xperia Z3 is csak fél éve került forgalomba.

A Sony persze ettől még lázasan dolgozik büszkeségén, melyről ugyan már láthattunk meg nem erősített fotókat, mégis most újabb képek szivárogtak ki az internetre, ezeken az egyelőre csak Z4 néven emlegetett készülék fém kerete látható, összehasonlítva az elődmodell ugyanezen komponensével.

 

Sony Xperia Z4 fém keret

A hírek szerint 1 milliméterrel vékonyabb lesz a Z4, a microUSB port pedig immár nem ajtóval lesz védve, hanem szabadon lesz, így belülről fogják szigetelni. Más lényeges különbség nagyon nem fedezhető fel, inkább a motorháztető alatt lesznek komolyabb előrelépések, kezdve a Snapdragon 810 processzortól, az akár 4 GB-nyi rendszermemórián át egészen a QHD felbontású kijelzőig.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja

A tippek szerint a Mi Note 11 lehet a következő Xiaomi mobil, ezúttal 12x-es optikai és 12…