Kezdőlap Mobil Még több képen látható az LG G4

Még több képen látható az LG G4

2 perce olvasva
Még több képen látható az LG G4 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Az LG viszonylag csöndben nézte végig a barcelonai Mobile World Congress kiállítást, hiszen a G Flex 2-t már a CES-en bemutatták, legújabb csúcskészüléküknek pedig egy külön eseményt szentelnek. A minden bizonnyal G4 néven forgalomba kerülő masináról most újabb képek kerültek fel az internetre, melyek ugyan nem biztos, hogy a végleges változatot mutatják, nagy eltérésekre azonban nem kell majd számítani.

 

A Flex családhoz hasonlóan immár a G4 is kicsit hajlított ívekkel rendelkezhet majd, az előlapot teljes egészében üveg borítja, felülre pedig egy eddigieknél sokkal fejlettebb, széles látószögű kamera kerülhet majd.

 

LG G4 hátlap

 

A hátlapon – ahogy eddig is – található a hangerőszabályzó billentyű és a bekapcsológomb, a kameraszenzor viszont lényegesen nagyobb lett. A fényképezőt jobbról illetve balról a fókuszálást segítő lézer és a dupla tónusú ledes villanó fogja közre.

 

LG G4 oldal

 

Ken Hong elmondásai alapján a G4 még márciusban bemutatkozik, az viszont már csak pletyka, hogy a motorháztető alatt egy Snadpragon 810 SoC dübörög majd, minőségi lesz az anyaghasználat, a hátlapon 16 megapixeles kamerával fotózhatunk, és a kijelző QHD felbontású lesz.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…