Kezdőlap Mobil Véletlenül kiderült, hogy mit mutat be holnap a Microsoft

Véletlenül kiderült, hogy mit mutat be holnap a Microsoft

3 perce olvasva
Véletlenül kiderült, hogy mit mutat be holnap a Microsoft bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


A Microsoft nem állt be a sorba, nem vasárnap, az MWC előtt tartja a sajtóeseményét, hanem hétfő reggelre trombitálták össze az újságírókat. A Mobilarena szokás szerint részt vesz ezen a bejelentésen, de sok meglepetést már nem fog tartogatni a rendezvény, hiszen véletlenül feltöltöttek a cég hírblogjába egy üres cikket, aminek a címéből már lehet tudni, hogy Lumia 640 és Lumia 640 XL néven érkeznek az telefonok. Ezt persze azóta már törölték, de a Google webcache-ből elő lehet rántani.

 

Az előzetes pletykák és a most kiszivárgott megnevezés egybevágnak, a Microsoft nem felfelé bővíti a Lumia családot, hanem inkább az alsóbb kategóriák felé nyit. Úgy tudni, hogy a Lumia 640 5 hüvelykes kijelzővel érkezik, ami azt is jelentheti, hogy a Lumia 640 XL ennél is tepsibbnek ígérkezik. Hardveresen valószínűleg nem lesz szignifikáns eltérés a két masina között; Snapdragon 400-as processzor, 1 GB RAM, 8 gigányi háttértár és 8 megapixeles hátlapi kamera várható.

 

 

Természetesen nincs kizárva, hogy más eszközök is porondra lépnek, de jelenleg minden jel arra mutat, hogy a hétfő reggeli sajtóeseményen további készülékbejelentések helyett inkább a Windows 10 rendszer fejlettségi státuszáról kaphatnak információkat a megjelentek.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…