Kezdőlap Mobil Hivatalosan is bemutatkozott a Nubia Z9 Max és Mini

Hivatalosan is bemutatkozott a Nubia Z9 Max és Mini

3 perce olvasva
Hivatalosan is bemutatkozott a Nubia Z9 Max és Mini bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Hivatalos sajtótájékoztató keretében mutatta be Pekingben legújabb készülékeit a ZTE. A Nubia Z9 Max a felső kategóriát ostromolja, a Z9 Mini pedig egy kedvezőbb árfekvésű középkategóriás eszköz lett.

A Z9 Max egy 5,5 hüvelykes, QHD felbontású megjelenítőt kapott, a motorháztető alatt pedig egy Snapdragon 810 SoC dolgozik. Rendszermemóriából 3 GB jutott, a belső tárhely mérete 16 GB, amit microSD-vel tovább lehet bővíteni. A viszonylag karcsú, 154,8 x 76,6 x 7,9 milliméteres és 165 grammos házba egy 2900 mAh kapacitású akkumulátort is beletuszkolt a gyártó.

ZTE Nubia Z9 Max és Z9 Mini

A középkategóriában babérokra törő Z9 Mini képernyője 5 hüvelykes, felbontása pedig 1080p. Ennek meghajtásáért felel a Snapdragon 615 chipset, melynek a 2 GB RAM nyújt segítséget. Az adattároló 16 GB-os, a microSD foglalat szintén adott. A kisebbik készülék 141,3 x 69,8 x 8,2 milliméteres és 147 grammos készülékházzal rendelkezik.

ZTE Nubia Z9 Max és Z9 Mini

Mindkét készülék 16 megapixeles, f/2.0 rekeszértékű hátlapi kamerát kapott, amivel 4K videókat lehet rögzíteni. A szelfi rajongók a 8 megapixeles előlapi kamerának örülhetnek. A két telefonon már a Nubia UI 2.8 felülettel ellátott Android 5.0.2 operációs rendszer fut.

Mindkét masináról elmondható, hogy kiváló anyaghasználattal rendelkezik, hiszen a Max üveg elő- és hátlapját egy fém keret kapcsolja össze, a Mininél pedig annyi a különbség, hogy a hátsó borítás műanyagból készült, viszont cserébe leszedhető és több színben is elérhető.

ZTE Nubia Z9 Max és Z9 Mini
Az adatkommunikációs szempontból minden igényt kielégítő mobilok közül a Z9 Mini 1499 jüanos, vagyis 65 ezer forintos, a Z9 Max pedig 2499 jüanos, azaz 110 ezer forintos áron debütál majd Kínában.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…