Kezdőlap Mobil Idén akár három iPhone is bemutatkozhat

Idén akár három iPhone is bemutatkozhat

3 perce olvasva
Idén akár három iPhone is bemutatkozhat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Az Apple az utóbbi időben elég erősen lefektette saját szabályait, miszerint évenként dob piacra új készüléket, és két évente újítja meg ezeket formaterv szempontjából. Minden második esztendőben az elődhöz képest egy gyorsabb, erősebb, valamilyen új funkcióval rendelkező iPhone lát napvilágot, melynek nevében az “S” betű tűnik fel. Ha minden igaz, akkor nem lesz ez másképpen idén szeptemberben sem, ám most már nem kettő, hanem három új mobil is bemutatkozhat, legalábbis a legújabb szóbeszédek alapján erre lehet számítani.

 

Nem meglepő módon az iPhone 6 és iPhone 6 Plus is utódot kaphat majd, ám az is felvetődött, hogy a “C” famíliának is lesz örököse. A döntés annyiból meglepő lenne, hogy ha újfent elsütik a műanyag burkolatot, akkor az Apple szintjéhez képest megint bukás lehet a telefon jövője, ahogy azt az iPhone 5c esetén már láthattuk. A másik teória szerint viszont a “C” jelzés nem az anyaghasználatra, hanem a képernyőméretre utal majd, hiszen még mindig megannyi olyan felhasználó akad, aki pont a 4 hüvelykes kijelző miatt szerette a cupertinóiak eszközét.

 

További pletyka, hogy az újdonságokba már LTPS panelek kerülhetnek, a 6S modellekért a Japan Display és az LG, a 6C változatért pedig a Sharp lenne a felelős. Ugyancsak különböző lenne a belső felépítés is, míg a méretesebb iPhone-ok már megkapnák az A9 chipsetet és a 2 GB-nyi LPDDR4 RAM-ot, a kistestvér az A8-cal kerülne forgalomba. A Gorilla Glass üveg, az NFC és az ujjlenyomat-olvasó mindenesetre borítékolható, másra viszont még egyelőre nem szabad mérget venni, nagyon sok idő van hátra a hivatalos bejelentésig.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…