Kezdőlap Mobil Ilyen lehet a következő Honor telefon

Ilyen lehet a következő Honor telefon

2 perce olvasva
Ilyen lehet a következő Honor telefon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


A Honor a kedvező ár/érték arányú készülékek miatt egyre nagyobb sikereket ér el. A kínai gyártó lényegében a Xiaomi eladási modelljét követi, vagyis közvetlenül a felhasználóknak értékesíti termékeit, kikerülve ezzel a szolgáltatókat.

 

A vállalat hamarosan egy új mobilt jelenthet be, melyről az orosz médiában jelentek meg képek a napokban. A fotók mellett néhány specifikáció is napvilágot látott: az új Honor 5 hüvelykes kijelzővel kerülhet forgalomba, a hátlapon egy 13 megapixeles, az előlapon pedig egy 5 megapixeles kamerával.

 

Adott lesz természetesen a 4G/LTE és a két SIM támogatás, valamint a hosszú üzemidő is. Alighanem egy 64 bites nyolcmagos processzor hajtja majd a készüléket, a chipset a HiSilicon családból kerülhet ki.

A formatervet fürkészve jól láthatóak az alul elhelyezkedő érintésérzékeny vezérlőgombok, amiket a Lollipopból ismert ikonokkal jeleztek. A Honor újdonságán minden bizonnyal az Emotion UI felület teljesít majd szolgálatot, és 226 illetve 261 dollár, vagyis költségek nélkül átszámolva 62-72 ezer forint közötti áron debütálhat a közeljövőben.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja

A tippek szerint a Mi Note 11 lehet a következő Xiaomi mobil, ezúttal 12x-es optikai és 12…