Kezdőlap Mobil Kamera előtt pózolt a HTC One E9

Kamera előtt pózolt a HTC One E9

2 perce olvasva
Kamera előtt pózolt a HTC One E9 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Számos kép került fel az internetre a HTC közeljövőben bemutatásra kerülő készülékéről. A One E9 a hírek szerint április 8-án debütálhat, méghozzá a One M9 Plusszal karöltve.

HTC One E9

A One M9 nagytestvéréről már láthattunk fotókat, a mostani képeken pedig az E9 szemlélhető meg, bára hátlapot egy sötét tok védi a kíváncsi szemek elől. Annyi persze ettől függetlenül kivehető, hogy a kamera kör alakú lesz, az előlapon pedig egy BoomSound sztereó hangszórópáros kap helyet.

HTC One E9

A One E9 belsejében egy MediaTek MT6795 chipset dolgozik majd, melynek egy 5,5 hüvelykes, QHD felbontású kijelzőt kell meghajtania. RAM-ból 3 GB, belső tárhelyből pedig 32 GB jut a telefonba, a szoftveres felület szerepkörét pedig az Android Lollipopra építkező Sense látja majd el.

HTC One E9
A One M9-hez hasonlóan a hátlapra egy 20 megapixeles fényképezőgépet szereltek, az előlapon pedig egy 4 megapixeles UltraPixel kamerát találunk majd.

HTC One E9

A készülék korábban már megkapta a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság jóváhagyását, így a legtöbb akadály elhárult a forgalmazás megkezdése elől, melyre azért még pár hetet várni kell.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…