Kezdőlap Mobil Kisebb frissítést kapott a Nexus 5 és a Nexus 6

Kisebb frissítést kapott a Nexus 5 és a Nexus 6

2 perce olvasva
Kisebb frissítést kapott a Nexus 5 és a Nexus 6 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
7


Sokan azért (is) döntenek Nexus készülékek vásárlása mellett, mert az aktuális frissítések mindig azonnal megjelennek, nem kell heteket-hónapokat várni, mire a gyártó kiadja a telefonjára az aktuális Android verzióra épülő szoftvert. A Google ígérete szerint a Nexus készülékek a kiadástól számított 18 hónapig mindenképpen megkapják a legfrissebb verziókat, az eddigi tapasztalatok alapján ez szerencsére inkább több szokott lenni, de kevesebb soha.

 

Most egy kisebb frissítést élvezhetnek az LG Nexus 5 és a Motorola Nexus 6 tulajdonosai, az Android 5.1.0 egyik újabb alverziója, az LMY47I jött ki éppen. A Nexus 6 tulajdonosoknak ez már a harmadik 5.1.0-ra épülő szoftver, amit telepíthetnek, az LMY47D volt az első és az LMY47E a második. A Nexus 5 esetében nem beszélhettünk LMY47E verzióról, ez kizárólag az utódmodell privilégiuma volt. Remélhetőleg az új verziók véglegesen javítják a Lollipop egyik legismertebb hibájának számító memóriagazdálkodási gondokat.

 

OTA verzió egyelőre egyik készülékre sem elérhető az LMY47I-ből, viszont a factory image letöltése után bármikor feltehetjük készülékünkre a legfrissebb verziót.
forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja

A tippek szerint a Mi Note 11 lehet a következő Xiaomi mobil, ezúttal 12x-es optikai és 12…