Kezdőlap Mobil Néhány hónap múlva érkezhet a Moto X (2015)

Néhány hónap múlva érkezhet a Moto X (2015)

2 perce olvasva
Néhány hónap múlva érkezhet a Moto X (2015) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Hozzánk egy kicsit megkésve, körülbelül egy hónapja érkezett meg a Motorola Moto X (2014), ami nem csak egy kiváló készülék volt, hanem mérföldkő is a márka történetében, hiszen az volt az utolsó készülék, ami a Google égisze alól került ki a piacra, tavaly ugyanis a Lenovo az amerikai márka teljes mobilos részleget felvásárolta.

 

A váltás látszólag zökkenőmentesen zajlik, hiszen a Motorola elnöke, Rick Osteloh tegnap délután azt írta Twitter csatornáján, hogy idén is igyekeznek tartani a kialakult éves éves ciklusukat a Moto X esetében is, ami eddig minden év augusztusa/szeptembere körül frissült. A külsőről és a specifikációkról még csak találgatni lehet, azt azonban a Motorola már megerősítette, hogy lesz idén Snapdragon 810-zel megáldott telefonjuk és ha nem terveznek a Moto X fölé valami új zászlóshajót, akkor jó eséllyel a 2015-ös X-et látják majd el ezzel a lapkakészlettel.

 

Reméljük, hogy a Motorola-Google közös időszaka alatt kialakult kiváló frissítési rutin a Lenovo irányítása alatt sem fog alábbhagyni, és az új generációs Moto X is az éppen aktuális Android verzióval fog érkezni és 1-2 évig benne is marad a támogatási listában.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…