Kezdőlap Mobil O-ó, elejtettem a HTC One M9-et!

O-ó, elejtettem a HTC One M9-et!

3 perce olvasva
O-ó, elejtettem a HTC One M9-et! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Azt pár napja tudni lehetett, hogy szerdán a HTC Americas bejelent valamit, és néhányan már a pletykaszinten sokat emlegetett HTC One M9 Plus érkezésére tippeltek, azonban a phablet méretű új HTC csúcskészülék még nem érkezett meg, ehelyett bemutatkozott az Uh-oh (ejtsd: o-ó!), azaz a HTC telefoncsere szolgáltatása.

 

 

Íme a HTC ajánlata, sajnos kizárólag az Egyesült Államokban: az összes az USA területén, április 10-e után vásárolt One M8 és One M9 készülék részt vesz a csereprogramban, ami alapján évente egyszer a felhasználó bármikor kérheti mobilja ingyenes cseréjét a tajvaniaktól. Mondjuk, ha leejtette M9-ét a harmadik emeletről. Vagy a toalettben landolt. Esetleg a forró olajban. A HTC a fenti két készülékre évente egy cserét vállal kérdezés nélkül, és az ingyenes szám felhívása után aznap postázza a cserekészüléket, a felhasználónak pedig húsz napja van a pórul járt mobilt visszaküldeni. Tehát, ha az eszköz még egy darabban van, jut elég idő az adatok átmentésére.

A HTC Americas a szolgáltatóváltás esetében fellépő problémákat is hajlandó orvosolni: ha mondjuk a felhasználó átmegy az AT&T-től a Verizonhoz, viszont készüléke függő, kér egy verizonos One M8-at vagy M9-et a HTC-től, majd határos időn belül visszaküldi a régit. Mindez elég jól hangzik, persze az apró betűs részleteket egyelőre senki sem ismeri. Az Egyesült Államokban mindenesetre nem ritka a hasonló és tényleg ilyen jó ajánlat, arrafelé például a Nexus készülékek is kedvező feltételek mellett cserélhetők.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…