Kezdőlap Mobil Több S6 edge-re van kereslet, mint amennyit a Samsung le tud gyártani

Több S6 edge-re van kereslet, mint amennyit a Samsung le tud gyártani

2 perce olvasva
Több S6 edge-re van kereslet, mint amennyit a Samsung le tud gyártani bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Azt eddig is tudni lehetett, hogy óriási a szolgáltatói és végfelhasználói érdeklődés a Samsung Galaxy S6 és S6 edge iránt, olyannyira, hogy új becslések szerint 55 millió, vagy még annál is több fogyhat csak idén a duóból. Sőt: már arról is kiszivárogtak hírek, hogy a méltán népszerű edge-re többen szeretnék rátenni a kezüket, mint ahány ívelt védőüveget le tudnak gyártani a Samsung beszállítói, friss sajtóértesülések szerint azonban egy másik komponens miatt lehet készlethiány.

 

A GForGames koreai források alapján úgy tudja, hogy a japán Alps Electronics gyártósorainak hatékonysága nem elég magas, így a hajlított érintőpanelek előállításába más vállalatok segítségét is igénybe veheti a Samsung. A cél a jelenlegi gyártókapacitás megháromszorozása. Egyébként csak márciusban és áprilisban 13 millió darab S6 és S6 edge gördül le a gyártósorokról, amelynek nagyobbik hányadát a hagyományos kijelzős variáns darabjai teszik ki. Az tehát, hogy a tetemes felárral megvásárolható edge-re is akkora az érdeklődés, mint az S6-ra, vélhetőleg jócskán meglepte a koreaiakat.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…